Cursuri de Kiteboarding

CURS DE KITESURF pentru INCEPATORI – acest curs isi propune sa va aduca la nivelul de rideri independenti, adica la nivelul la care va puteti deplasa pe plansa in directia si cu viteza dorita, fara a va pune in pericol pe voi sau pe cei din jur. Odata ce ati atins acest nivel – rider independent – puteti fie sa va antrenati singuri in continuare, fie sa urmati cursul pentru avansati pe parcursul caruia veti invata sa faceti primele voastre sarituri si trick-uri.

Instructorii nostri certificati IKO, au misiunea de a te introduce in acest sport trecand prin toate etapele, in deplina siguranta. Predam cursurile in apa de mica adancime astfel incat instructorul sa fie prezent linga tine pe tot parcursul cursului. Toate lectiile sunt predate de un instructor pentru fiecare student, astfel ne asiguram ca urmarim ritmul de progresare al fiecarui student in parte. Lectiile 1 to 1 (un instructor pentru un elev) au un avantaj evident si asigura initierea in mod rapid si in siguranta.

Pe toata durata cursului, va punem la dispozitie echipamentul potrivit in functie de conditiile atmosferice precum si de nivelul vostru de pregatire din momentul respectiv. Deasemenea, in cazul in care vreti sa va achizitionati echipament de kite, vom discuta despre ce echipament ar fi potrivit pentru voi dupa terminarea cursului si va vom oferi sfaturi si asistenta pentru achizitionarea echipamentului – nou sau second hand.

Cursul dureaza 12 ore, se va desfasura pe parcursul a 3-5 zile, in sedinte de 2-3 ore urmarindu-se o succesiune de etape:

  • Pregatirea teoretica.
  • Manevrarea unui trainer kite (zmeu in doua linii, de dimensiuni foarte mici care nu dezvolta forta)
  • Ridicarea, manevrarea si aterizarea unui kite in 4 linii de dimensiuni mici, care nu dezvolta forta de tractiune, la inceput pe plaja si dupa aceea in apa.
  • Ridicarea, manevrarea si aterizarea unui kite in 4 linii care dezvolta suficienta forta de tractiune. De asemenea se invata si tehnica de relansare a kiteului din apa.
  • Bodydragging – deplasarea prin apa folosind forta dezvoltata de kite. Acum este momentul cand veti simti forta dezvoltata de kite si veti invata sa va folositi de aceasta pentru a va deplasa in directia dorita. chiar si impotriva vantului.
  • Waterstart – Folosindu-va de forta dezvoltata de kite veti invata sa va ridicati pe plansa si sa faceti primii metri pe suprafata apei.
  • Alunecarea pe suprafata apei invatand treptat sa controlati viteza si directia de deplasare.

Cursul pentru incepatori se desfasoara pe durata a 3 – 5 zile si costa 500 Euro/pers.

CURS DE KITESURF pentru AVANSATI – acest curs se adreseaza celor care sunt deja la nivelul de rider independent si vor sa invete sa faca primele sarituri si trick-uri.

Pentru cei care au mai luat lectii de kite, in urma unei discutii vom stabili nivelul la care se afla si vom incepe impreuna cursul de la acel nivel.

Program cursuri de kite 2024:

APRILIE, MAI – Romania si Egipt

MAI, IUNIE, IULIE, AUGUST – Lefkada – Grecia (plecari saptamanal) – vezi OFERTA LEFKADA 2024

IULIE, AUGUST, SEPTEMBRIE – Gokceada – Turcia (plecari saptamanal) – vezi OFERTA GOKCEADA 2024

SEPTEMBRIE, OCTOMBRIE – Romania si Egipt

Înscrie-te acum!

0766 620 468