Locatii si Program

Cursurile se vor desfasura atat in Romania (pe cateva lacuri din apropierea Bucurestiului sau pe litoralul Marii Negre), cat si in Grecia, Turcia sau Egipt in niste locatii ideale pentru invatarea si practicarea in siguranta a kitesurfingului.

Locatiile si perioadele in care se vor tine cursurile de kite anul acesta sunt alese in asa fel incat sansele de a avea vant bun pentru lectii de kite in fiecare zi sa fie maxime. In functie de locatia pe care o veti alege va vom oferi mai multe detalii despre drum, cazare, masa si modul in care se desfasoara cursurile in acea locatie.

Mai jos veti gasi o scurta descriere a locatilor in care se vor desfasura cursurile de kite anul acesta iar la sfartiul acestei pagini este afisat programul cursurilor din perioada Aprilie – Octombrie 2024.

Lefkada

Lefkada – este o insula greceasca in Marea Ionica, are 3 locatii in care se practica kitesurful, o multime de plaje frumoase cu apa turcoaz, taverne cu mancare buna, multe locuri unde ne putem caza la preturi rezonabile, sate pitoresti si alte atractii turistice.

Exista posibilitati de cazare chiar pe plaja de kite. In ultimii ani noi si elevii nostri ne cazam la Alexaria Apartments. Hotelul este pozitionat foarte bine, conditiile de cazare sunt excelente si patronul ofera elevilor nostri discounturi semnificative. Pentru lista de preturi cu discount si pentru rezervari va rugam sa ne contactati.

In 2024 vom fi in Lefkada pentru cursuri in perioada 1 iunie – 5 august. Insula Lefkada este locul ideal atat pentru invatat kite, cat si pentru a avea o vacanta frumoasa alaturi de prieteni sau familie. Se poate ajunge cu masina, cu autocarul sau cu avionul. Distanta Bucuresti-Lefkada este de 1.060 km, drumul cu masina dureaza aproximativ 12 ore.

Gokceada

Gokceada – Insula Vantului (Turcia) este situata in Nordul Marii Egee si este o destinatie ideala pentru practicarea sporturilor nautice, avand nu mai putin de 3 locatii unde se poate practica kitesurfingul.

Preturile la mancare si la cazare sunt mai mult decat OK. Pentru cateva recomandari in ceea ce priveste cazarea va rugam sa ne contactati.

In 2024 vom fi in Gokceada pentru cursuri de kite in lunile Iulie, August si Septembrie.

In Gokceada se poate ajunge cu masina in aproximativ 8 ore, trecerea pe insula se face cu feribotul din Kabatepe si dureaza aproximativ o ora si 30 de minute. Distanta Bucuresti-Gokceada este de 630km.

Romania – Din aprilie pana in octombrie, atunci cand conditiile atmosferice ne permit (viteza vantului sa fie mai mare de 10 Knts si temperatura aerului si a apei sa fie rezonabile) vom face lectii de kite fie pe litoralul Marii Negre, fie pe unul din cele cateva lacuri din apropierea Bucurestiului.

Egipt – In Egipt sunt mai multe locuri in care se poate face kitesurf: Hurgada, Sharm El Sheik, El Gouna, Soma Bay … In functie de optiunile celor din grupul respectiv se va alege o locatie din cele mentionate mai sus. Sejurul este de 7, 10 sau 14 zile, deplasarea urmand sa se faca cu avionul si cazarea la hotel de 2, 3, 4 sau 5 stele.

Program cursuri de kite 2024:

APRILIE, MAI – Romania si Egipt

MAI, IUNIE, IULIE, AUGUST – Lefkada – Grecia (plecari saptamanal) – vezi OFERTA LEFKADA 2024

IULIE, AUGUST, SEPTEMBRIE – Gokceada – Turcia (plecari saptamanal) – vezi OFERTA GOKCEADA 2024

SEPTEMBRIE, OCTOMBRIE – Romania si Egipt

Înscrie-te acum!

0766 620 468