Echipament

Pe toata perioada cursului, va punem la dispozitie echipament adecvat pentru conditiile atmosferice din ziua si din locatia respectiva precum si pentru nivelul la care va aflati la acel moment.

Toate echipamentele sunt de ultima generatie, special concepute pentru invatarea kitesurfingului. Pe parcursul cursului va oferim sfaturi si asistenta pentru achizitionarea echipamentului potrivit pentru voi – nou sau second hand.

Spre deosebire de echipamentul pentru windsurfing, tot echipamentul de kitesurfing incape intro geanta de golf, putand fi transportat cu usurinta atat cu masina, cat si cu avionul.

Echipament kitesurfing:

Kite – zmeu este „motorul” care va ajuta sa va deplasati pe apa in directia si cu viteza cu care doriti sau sa va ridicati in aer. In functie de viteza vantului vom alege marimea zmeului.

Board – plansa este special conceputa sa alunece cu usurinta pe apa si se fixeaza de picioare cu ajutorul unor legaturi.

Harness – este un ham care se pune in jurul taliei si de care se agata kite-ul printr-un sistem special – astfel forta de tractiune generata de kite este transmisa exact in centrul de greutate al corpului.

Bar + Linii – cu ajutorul barului se dirijeaza kiteul iar liniile care au intre 15 si 27 de metri fac legatura intre kite si kitesurfer.

Înscrie-te acum!

0766 620 468