Despre Kitesurf

Kitesurf-ul este un sport modern care implica deplasarea pe o plansa, pe apa, propulsat de forta unui zmeu. Putem spune ca este o imbinare intre windsurfing, snowboarding, wakeboarding si surfing. Puterea generata de kite-urile moderne imbinata cu viteza si manevrabilitatea lor ofera kitesurferului o libertate tridimensionala nemaiintanlita la nici un alt sport, care ii permite sa alunece pe suprafata apei, sau sa surfeze pe valuri mari sau sa se ridice la multi metri deasupra apei si sa pluteasca in aer.

Aluneci pe apa si doar tu hotarasti directia, viteza sau cat de sus vrei sa sari ! Kite-ul iti sta la dispozitie sa il folosesti ca pe un simplu mod de propulsie alunecand relaxat sau ca pe un partener de aventura in timp ce iti explorezi propriile limite.

In functie de locatie si de conditiile atmosferice in care il vei practica, kiteboarding-ul iti ofera placerea de a te deplasa pe apa (kitesurf), pe zapada (snowkite) sau pe pamant (landkite) propulsat doar de forta vantului. Kitesurfing-ul se poate practica in orice locatie cu apa, singurul factor important fiind viteza vantului.

Odata ce ai invatat sa manevrezi kite-ul si bordul si sa te deplasezi in orice directie doresti nu iti ramane decat sa calatoresti in diverse locatii exotice si sa cunosti oameni deosebiti din toata lumea care la fel ca si tine sunt pasionati de acest sport deosebit.

Esti invitatul nostru sa descoperi si tu fascinatia acestui sport!

Te avertizam ca iti va crea dependenta, ca vei fi intr-o continua cautare a vantului si a plajelor si a starii pe care ti-o da practicarea acestui sport. 12 ani de kite si pasiunea noastra pentru acest incredibil sport este in continuare intacta, puternica, cu o intensitate cu care niciun alt sport nu a reusit sa ne captiveze.

Înscrie-te acum!

0766 620 468